-Barndomsminner- | Familiefotografering av familie fra Strømstad

– BARNDOMSMINNER –

Dette er et nytt konsept hos meg. Det er to valg i dette konseptet; Jeg kan komme hjem til dere og starte fotograferingen i kjente omgivelser. Det er utrolig gode minner for barna å ha! Hvordan så barnerommet ut? Lekene? Hvordan var det når hele familien var samlet rundt matbordet?. Etter dette går vi ut, enten i hagen hjemme, i skogen, i parken, eller der det passer for dere. Det er også mulig å velge bare utedelen, slik som denne familien. Disse bildene er helt uten retusj, og er en hyllest til familielivet, og hverdagslivet – akkurat slik som det er 🙂

Bor du på gård? Ta gjerne en titt på konseptet mitt -Nordiske gårder- her

 

Her kan du se bildene som slideshow med musikk 🙂

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Comments

Toggle This