1 års fotografering av lille søte Leon <3

I går fikk jeg æren av å fotografere denne fantastiske gutten <3  

Dette ble den siste fotograferingen denne uken, i dag reiser jeg på kurs med  Elena Shumilova,   En russisk fotograf som er kjent for sine fantastiske barnebilder. Hun fotograferer ofte barn sammen med dyr, og gjerne ute i vakker natur. Jeg gleder meg så utrolig mye til å få ny inspirasjon og å få lære av en så utrolig dyktig fotograf 🙂 Om du ikke har sett bildene hennes tidligere, så anbefaler jeg virkelig å ta turen innom siden hennes!! 

Neste uke er jeg tilbake igjen og ønsker nye kunder velkommen 🙂

Om du har spørsmål, eller ønsker å booke time til barnefotografering så ta gjerne kontakt med meg på trine@bjervig.no eller på facebook.

Ønsker dere alle en fantastisk helg 🙂
1 års fotografering gutt titter opp av treboks

gutt i gul dress med bamse til barnefotografering

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This