Barnefotografering av supersøt jente fra Nøtterøy

Jeg elsker jobben min som barnefotograf! Barn er helt naturlige foran kamera, og  viser gjerne hele følelsesspekteret under en fotografering. Denne jenta var usedvanlig blid, og utrolig lett å fotografere 🙂

Jeg anbefaler å ta barnebildene før barnet har begynt å gå, rett og slett fordi det er enklere når de ikke kan løpe fra oss 😉

Har du spørsmål om barnefotografering? Send meg gjerne en mail : trine@bjervig.no Eller ta en titt på faq siden min her. Om du ønsker å se bilder av andre barn jeg har fotografert, så kan du trykke her.

1 august flytter jeg inn i et helt nybygget og spesialtilpasset fotostudio på Revetal utenfor Tønsberg. Dette ligger ca. 1 time fra Oslo, 35 minutter fra Drammen, 30 minutter fra Larvik og 1 time fra Skien/Porgrunn. Følg meg gjerne på Instagram om du ønsker å følge byggeprosjektet 🙂 @fotograf_bjervig

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This