Nyfødtfotografering av jente fra Kodal <3

Det er ikke alltid så lett å fotografere våkne nyfødte babyer. Ofte beveger de seg mye og det er veldig søtt og se på, men når man fryser bevegelsen av viftende hender, så blir det ofte ikke så fint. Derfor bruker jeg å pakke inn barnet når jeg tar våkenbilder. Da unngås “håndvifteproblemet” 😉

Denne jenta ligger likevel utrolig rolig til å være våken. Det er så gøy når jeg får muligheten til denne typen av bilder. En liten gave hun gav både meg og foreldrene 🙂

Nyfødtfotografering blir gjort før barnet er 14 dager, så det er lurt å bestille time i god tid før fødsel for å sikre plass. Jeg booker dere da inn med termindato, så justerer vi timen etter at barnet er født 🙂

Les gjerne mere om nyfødtfotografering her

Eller besøk meg på facebook for å se de nyeste bildene her

Er du gravid og interessert i fotografering av din baby? Ta gjerne kontakt med meg for spørsmål eller booking på trine@bjervig.no
Nyfødt våken jente som er til nyfødtfotografering

Related posts:

Comments

Toggle This