Nyfødtfotografering av Lille Lam :)

I våres hadde jeg denne nydelige lille frøkna på nyfødtfotografering 🙂

Eller …. egentlig hadde jeg med broren også, og hadde sett for meg noen nydelige tvillingbilder. Men etter at bror hadde tisset, bæsjet og stresset en hel del rundt i studio, så måtte jeg innse at han ikke var den fødte modell 😛 Han forsvant ut på gresset, (der han likte seg mye bedre!) og da ble søster helt rolig, og det viste seg at det var hun som hadde modellgenene i familien 🙂

Hun elsket å bli dullet med og sovnet tungt, og jeg fikk dandere henne som jeg ville 🙂

Alle fortjener babybilder av seg selv, også Lille Lam 🙂

Håper foreldrene hennes liker bildene, og at det kan bli mange hyggelige familiestunder hvor de kan se tilbake på når lillefrøkna var liten 🙂
Nyfødtfoto_nyfødtfotografering_nyfødtfotograf_babyfotograf Nyfødtbilder_babyfotografering_fotograf_nyfødt tyllskjørt til nyfødt_fotograf_babyfotografering_tønsberg babyfotograf_nyfødt_fotograf dukkevogn_nyfødtbilder_fotograf_tønsberg nyfodtfotograf_nyfodtfotografering_006 lamming_fotograf_nyfødt_tønsberg_vestfold Nyfødtfotografering_tønsberg_vestfold_fotograf

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This