Bryllupsbilder fra Moutmarka Tjøme | Bryllupsfotograf

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få ta bryllupsbilder av min egen far, men det fikk jeg 🙂 Jane og pappa giftet seg i Kina for to år siden, og hadde en fotograf tilstede. Dessverre ble ikke resultatet veldig bra, og det har vært et stort savn at de ikke har noen bryllupsbilder. Så da fikk jeg stille opp som bryllupsfotograf to år etter 🙂

I går kveld dro vi ut i Moutmarka på Tjøme i det vakre høstlyset og endelig kanskje de får bryllupsbildet sitt på veggen 😉
Bryllupsfotograf_tønsberg_vestfold_fotograf trine bjervig001 Bryllupsfotograf_tønsberg_vestfold_fotograf trine bjervig002 Bryllupsfotograf_tønsberg_vestfold_fotograf trine bjervig003 Bryllupsfotograf_tønsberg_vestfold_fotograf trine bjervig004 Bryllupsfotograf_tønsberg_vestfold_fotograf trine bjervig005 Bryllupsfotograf_tønsberg_vestfold_fotograf trine bjervig006 Bryllupsfotograf_tønsberg_vestfold_fotograf trine bjervig007 Bryllupsfotograf_tønsberg_vestfold_fotograf trine bjervig008 Bryllupsfotograf_tønsberg_vestfold_fotograf trine bjervig009

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This