VINN NYFØDTFOTOGRAFERING VERDI 10 000!!

VINN NYFØDTFOTOGRAFERING VERDI 10 000!!Jeg bygger om studio og feirer dette med å gi bort:1 nyfødtfotografering
20 høyoppløselige digitale bilder
2 stk 20×30 print

Verdi: 10 000!

Jeg har allerede et fotostudio med fokus på sikkerhet, variasjon og som er godt tilrettelagt for de aller minste. Men denne ombyggingen vil gjøre at dere som foreldre kan ta enda større del i sluttresultatet når det gjelder fargevalg, rekvisitta osv. Jeg gleder meg veldig til alt er ferdig og jeg håper at dette kan bli til glede for alle som besøker meg framover.

Konkurransen finner du på min facebookside.Jeg trekker en vinner 14. oktober 2015 🙂

Nyfødtfotograf oslo

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This