Monica & Espen | Bryllup på Kaupang gjestegård | Bryllupsfotograf i Vestfold

Noe av det man er veldig opptatt av både som brudepar og som bryllupsfotograf er VÆRET!!  Yr blir sjekket flere ganger om dagen 😉 Det var ingen tvil om hvordan dagen til Monica og Espen skulle bli. Vi var inne i en lang periode med sol og blå himmel, og denne dagen var det også meldt skyfritt og varmt. Men slik ble det ikke.. allerede under vielsen begynte det og regne.. og etterhvert begynte det å plaskregne. Jeg må si at jeg beundrer dette paret for hvordan de taklet situasjonen.. like blide og ganske så våte fikk vi gjennomført en fotografering, delvis under tak og trær, men noe utendørs da regnet tok seg små pauser.

Monica og Espen giftet seg i Ramnes kirke, og festen ble holdt på Kaupang Gjestegård.

Tusen takk til brudeparet for en veldig hyggelig dag, og godt sammarbeid under en fotografering med utfordringer litt utenom det vanlige 🙂

Se gjerne flere bryllupsbilder i galleriet 🙂

 

Vielse Ramnes kirke, bryllupsfotograf Revetal, fotograf Trine Bjervig Bryllup i  Ramnes kirke, bilder fra Ramnes kirke Ramnes kirke Vielse i Ramnes kirke, Bryllupsfotograf Trine Bjervig, Revetal, re, tønsberg Vielse i Ramnes kirke, bryllup, Bryllupsfotograf Trine Bjervig 027 Bryllup i Ramnes kirke, fotograf til bryllup, revetal

Bryllupsfotograf Revetal, Ramnes kirke, fotograf Trine Bjervig Bryllup i Ramnes kirke, bryllupsbilder fra Revetal

Bryllupsfotograf i Tønsberg, fotograf i vestfold, Trine Bjervig, bryllup

Bryllupsbilder fra Borrehaugene i horten, fotograf trine Bjervig

Borrehaugene i Horten, Bryllupsfotograf Trine Bjervig Bryllupsbilder fra Revetal, fotograf, bryllupsfotograf

035 Bryllupsfotograf på Revetal, Ramnes Bryllupsfotograf tønsberg vestfold, fotograf Trine Bjervig Bryllupsbilder Kaupang Gjestegård, Byllupsfotograf Trine Bjervig, Tønsberg Bryllupsfotograf Vestfold, Kaupang Gjestegård, Trine Bjervig Bilder fra Kaupang Gjestegård, bryllup, fotograf Bryllupsfotograf i Vestfold, tønsberg, Fotograf Trine Bjervig, kaupang Gjestegård Bryllup på Kaupang Gjestegård, bryllupsfotograf Trine Bjervig Gifteringer, Fotograf Trine Bjervig, bryllupsfotograf tønsberg

bryllupsfotograf i vestfold, kaupang gjestegård, fotograf trine bjervig Bryllup på kaupang gjestegård, bilder Brudepiker, Fotograf til bryllup, vestfold bryllupsbilder fra kaupang gjestegård

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This