Bryllup i Kragerø | Caroline og Ole Magnus | Fotograf til bryllup

Her er noen av bryllupsbildene til Caroline og Ole Magnus 🙂 Brudeparet bor i Oslo, men valgte å dra til Caroline sin barndomsby Kragerø for å gifte seg. Kragerø er en fantastisk flott liten sørlandsperle, og et perfekt sted for et romantisk bryllup.

Og dagen var fantastisk! En varm og flott sommerdag, knallblå himmel, måkeskrik, hav og hvite små hus. Perfekt sørlandsidyll 🙂

Vielsen var i flotte Kragerø kirke, og festen ble holdt på Villa Bergland.

Tusen takk til brudeparet for at jeg fikk være deres bryllupsfotograf på den store dagen 🙂

Se gjerne flere bryllupsbilder i galleriet

 

Fotograf trine bjervig, bryllup, vielse, kirke kragerø kirke, bryllup, vielse, bilder bryllupsfotograf tønsberg, vestfold, fotograf trine bjervig

bilder fra kragerø kirke detaljer fra kirken, kragerø kirke vielse, bryllup, kirke, fotograf


kragerø kirke, bilder fra bryllup, vielse kragerø kirke, bryllup, vielse, fotograf

Bryllupsfotograf i tønsberg, vestfold, fotograf trine bjervig bilder fra kragerø kirke, vielse, bryllup bryllup i kragerø kirke, fotograf bryllupsfotograf, bilder

bryllup i kragerø kirke, bryllupsfotograf, fotograf vielse i kragerø kirke, fotograf, bilder selfie bryllup, kragerø, fotograf kragerø kirke, bryllup, fotograf

bryllupsbilder fra kragerø, bryllup på sørlandet bryllupsbilder fra kragerø, bryllup på sørlandet Bryllupsfotograf kragerø, telemark bryllup i Kragerø, telemark, fotograf trine bjervig bryllupsfotograf tønsberg, vestfold, fotograf trine bjervig Fotograf til bryllup, tønsberg, vestfold, bryllupsfotograf trine bjervig

bilder av brud, Fotograf vestfold bilder av brudgom, Fotograf vestfold bryllupsfotografering i kragerø, telemark bryllupsfotograf i telemark, kragerø, bryllupsbilder bryllupsbilder, tønsberg, Fotograf trine bjervig bryllupsfotograf tønsberg, vestfold, fotograf trine bjervig

bryllupsselfie, bryllupsfotograf trine bjervig, tønsberg, vestfold bilder med forlovere, bryllup i kragerø bryllupsbilder med forlovere, fotograf trine bjervig, kragerø bryllupsfotografering i kragerø, fotograf trine bjervig, bryllupsfotograf bryllup i Kragerø Fotograf kragerø bryllup, bryllupsfotograf, telemark bryllupsbilder fra Kragerø, bryllupsfotograf, fotograf trine bjervig, Bryllupsfotograf karagerø, Fotograf trine bjervig, vestfold, telemark

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This