Reaksjoner og svar på innlegget mitt om hvite bakgrunner og stilskifte!!

Jeg har fått noen spørsmål og meninger rundt innlegget jeg skrev om stilskiftet i studio.
Du finner innlegget her.
Jeg kjenner meg ikke igjen i noen få av  kommentarene som har kommet på bloggen og på facebook, men nå er det jo sånn at det som er skrevet kan tolkes på flere måter, så for å avklare hva jeg mener svarer jeg her:

1. Det virker som du rakker ned på Fame!

Svar: Jeg har ikke noe i mot hvite (utbrente) bakgrunner! Jeg syns det kan være flott! Jeg har jo selv jobbet på hvitt fram til i høst. MEN.. jeg merket at JEG ikke trives noe godt med å jobbe på den måten i lengden, jeg syns det begynte å bli kjedelig, og fikk en følelse av samlebåndsjobbing. Jeg trives mye bedre med å kunne “style” litt for hver fotografering! og…. jeg har aldri nevnt Fame…??

2. Det virker som om du sier at det er du som har funnet opp denne stilen!

Svar: Det tenker jeg er virkelig ille hvis noen oppfattet det slik i innlegget, jeg skrev at vi har fått ett nytt konsept – ikke at vi har funnet opp ett nytt konsept. For MEG er konseptet helt nytt, jeg har aldri gjort det på den måten før.  Det å bruke bakgrunner og rekvisita i studio har vel vært gjort siden tidenes morgen, så det prøver jeg ikke å ta æren for å ha oppfunnet 🙂

Hvor får jeg min inspirasjon fra???

1.Amerikanske blogger : Jeg syns mange amerikanske fotografer har helt spesiellt flotte bilder som er veldig forskjellige fra det som blir gjort i Norge. Jeg syns det kan bli litt vel amerikansk noen ganger, så jeg prøver å lage en tilpasset norsk utgave av det jeg henter av inspirasjon derfra! (presiserer at dette er min personlige mening..)

2.Norske interiørblader: Jeg prøver å holde meg oppdatert på hva som er trenden innen interiør og drar masse inspirasjon fra interiørbladene 🙂

3. Charlotte! Jeg har lenge hatt planer om å endre studio til ett mer “miljøstudio”, men syns det har vært tungt å starte prosessen alene. Etter at Charlotte begynte i studio fikk jeg masse mer motivasjon til å sette i gang, både fordi vi har veldig lik smak, at jeg fikk henne å dele ideer med, reise rundt og handle med, og masse positivitet som hun sprer rundt seg meg!!  (Tusen takk for at du har begynt å jobbe sammen med meg Charlotte – det betyr supermasse 😉 De gangene jeg skriver “vi” i bloggen min er det som regel Charlotte og jeg som jeg mener 🙂

Håper dette var avklarende for de som reagerte negativt på det forrige innlegget mitt!
Hvis det er noen andre spørsmål ang. måten vi driver studio på, eller uklarheter i innlegget mitt, så spør gjerne 🙂

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This