Om

Åpningstider: 

 

Åpent etter avtale i tidsrommet mandag – fredag 09.30 – 15.30

Lørdag: kun bryllupsfotografering

Lyst til å se hvordan det ser ut i studio? Trykk her

 

Om fotografen:

Fotograf Trine Bjervig har sin fotofaglige utdanning fra Idefagskolen på Nøtterøy. Der studerte hun i 3 år, og har siden også arbeidet på skolen som lærer i fotofag.

I løpet av de siste årene har hun vært flittig brukt som foredragsholder i inn og utland, og har til nå kurset over 400 fotografer i nyfødtfotografering.

Trine har fra begynnelsen av sin karriere, tilhørt toppsjiktet av norske fotografer. Hun har hevdet seg helt i teten i den årlige landskonkurransen for fagfotografer. I flere år på rad stakk hun av med det beste resultatet av alle fotografene i Vestfold.

Hun var blant de aller første i Norge som begynte med den formen for nyfødtfotografering vi har i dag. Det er dette området hun har valgt å spesialisere seg innenfor.
Foruten nyfødtfotografering, brenner hun spesielt for  babyfotografering  ( 7-8 måneder) og bryllupsfotografering. Hun tar gjerne oppdrag utenom det vanlige også, og legger mye arbeid i å få fram personlighet.

Trine elsker jobben sin, og det synes på resultatene. Hun føler seg heldig som får holde på med det hun liker aller best, og gleder seg til hver arbeidsdag. Det er et privilegium å få bli kjent med alle de fantastiske barna som kommer på besøk i studio, synes Trine. Hun får se kjærlighet mellom foreldre og barn og mellom lykkelige partnere på sine arbeidsdager. Disse øyeblikkene av pur lykke dokumenterer fotografen på best mulig måte for framtiden!
Hun får være en del av de største øyeblikkene og begivenhetene i menneskers liv. Det gjør henne ydmyk at akkurat hun blir betrodd denne rollen! Hennes fotografier skal være til glede for mennesker i flere generasjoner

Trine legger all sin stolthet i å gjøre jobben sin så godt som overhodet mulig, og det er viktig for henne at alle parter er stolte over resultatet. Sluttproduktet er et resultat av en lang prosess og en dialog med alle de involverte.

Det finnes ingen samlebåndsmentalitet ved måten hun jobber på. Trine bestreber å gjøre hver fotografering unik. I dag bruker hun så mye tid på hver kunde at hun har begrenset inntaket til 3 kunder pr. uke.
Trine ønsker å være fotografen for dere som er opptatt av kvalitet og som ser verdien av godt håndverk og kreativitet i et fotografi.

Når hun ikke er å finne i studio, koser hun seg hjemme på Revetal sammen med sine to fantastiske tenåringsbarn. De dukker også ofte opp i hennes fotografier.

Har du lyst til å hilse på henne før du booker time? Du er hjertelig velkommen på besøk i studio.

Rikka Marie Rivrud
PR-konsulent – Rivrud Consult

Studioadresse:
Stalsbergveien 1, 
3128 Nøtterøy
Telefon: 988 36 113

Toggle This