Fotograf | Barnebilder | Blid jente fra Horten

Denne jenta fra Horten er en skikkelig hjerteknuser!! Så blid og søt <3

Hun smilte fra hun kom til hun gikk, og det var virkelig en fryd å få fotografere henne 🙂

Se gjerne flere barnebilder i galleriet.

Eller les mer om barnefotografering.

Ønsker dere alle en strålende dag 🙂

Barnebilder, Fotograf, trine bjervig, horten, revetal, tønsberg Barnefotograf i horten, tønsberg, drammen, fotograf trine bjervig Barneportrett fra Fotograf, trine bjervig, horten Fotograf horten, barnebilder, barnefotograf trine bjervig Fotograf oslo, barnebilder, barnefotograf trine bjervig fotografbilder av barn, baby, fotograf trine bjervig, tønsberg fotografbilder av baby, barn, fotograf trine bjervig, oslo, akser og bærum Fotograf tønsberg, barn, barnefotograf trine bjervig Fotograf oslo, barnebilder, barnefotograf trine bjervig Bilder av barn fra fotograf, babyfotograf trine bjervig, asker og bærum

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This