Hipp hurra for denne vakre jenta som er 1 år i dag :) | Barnefotograf i Tønsberg, Vestfold

Gratulerer så mye med dagen til denne blide jenta som var hos meg på 1 års fotografering på selve dagen 🙂Fotograf Trine Bjervig-tønsberg-vestfold-1-års-fotografering-av en blid jente Babybilde av en blid liten jente fra Tønsberg - Fotograf Trine Bjervig

 

Fotografering av barn foregår i mitt studio på Nøtterøy, 5 min. fra Tønsberg sentrum.

Ta gjerne kontakt med meg for spørsmål eller booking på trine@bjervig.no, eller se mer info om barnefotografering på min hjemmeside.

Jeg anbefaler å gjøre fotograferingen når barnet har lært å sitte, men ikke kan bevege seg for mye rundt på egenhånd, ca. 7 – 10 mnd.

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This