Nyklipt hund – splatterfilm – fotokonkuranse

Dette er Bella – dvergpuddelen min 🙂 I går var hun hos frisøren og fikk sommerklippen sin 🙂 – Kankje litt tidlig? – men det var virkelig en nødvendighet!! 🙂 Se bilde nr 2 som er tatt i helgen – stakkars, hun var helt gjenngrodd 😉

I helgen digitaliserte Magnus (mannen min) en splatterfilm han laget sammen med sin bror for 14 år siden! Hele kameratgjengen var skuespillere – og filmen ble vist på kino i Tønsberg! Den er så dårlig at den er morsom 🙂 (sorry Magnus…)
Gleder meg til hele filmen blir lagt ut!

Jeg er med i Ellen Sand sin giveaway! Hun lager noen helt fantastiske kjoler!!
Jeg ønsker meg så utrolig kjolen på bildet under!
Se bloggen hennes her: http://ellensand.blogspot.com/
Jeg er med i fotokonkuransen på bloggen til Emilie hvor man kan vinne markedsføring av bloggen sin på hennes blogg. Her er mitt bidrag: Linnea 7 mnd.

Share This Post

Facebook Twitter Pinterest Plusone Stumbleupon Email

Related posts:

Comments

Toggle This